“”

Recente reacties

Welcome On Mobius

Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

Our Skills

WordPress90%
Design/Graphics75%
HTML/CSS/jQuery100%
Support/Updates80%

ADEKWAAD

“WIE NIET UITGESPROKEN DURFT TE ZIJN, WORDT NOOIT SPRAAKMAKEND”

 

Strategie & branding voor MKB en retail

ADEKWAAD helpt retailers en MKB ondernemers met de strategie en branding van hun bedrijf of organisatie. Onder het motto “wie niet uitgesproken durft te zijn, wordt nooit spraakmakend” daagt ADEKWAAD uit om echte keuzes te maken en kleur te bekennen. ADEKWAAD prikkelt om in actie te komen en helpt concreet bij het uitstippelen van een nieuwe koers en het verbeteren, veranderen of vernieuwen van hun business. ADEKWAAD ziet branding daarbij als krachtige, integrale aanpak om onderscheidend vermogen te vergroten en voorkeur en loyaliteit van klanten en medewerkers te versterken.

Retail

Van “PLACE TO BUY” naar “PLACE TO BE”
ADEKWAAD helpt retailers om in een veranderende
wereld relevant en interessant te blijven

Lees meer

B to B

van “GOED WERK” naar “STERK MERK”
ADEKWAAD helpt B tot B organisaties om de identiteit en marktpositie van hun bedrijf doelbewust en doelgericht te versterken.

Lees meer

Spreker

ADEKWAAD verzorgt lezingen, inspiratiesessies en workshops voor winkels, bedrijven, ondernemers-, winkeliers- en brancheverenigingen. Benieuwd naar onderwerpen, mogelijkheden en tarieven?

Neem contact op

Mijn drijfveer…….
ambitieuze organisaties beter, sterker en succesvoller maken

ADEKWAAD houdt van ambitieuze bedrijven en organisaties die uitgesproken en uniek durven te zijn. Bedrijven die de lat voor zichzelf hoog leggen, niet snel tevreden zijn en altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om de organisatie te versterken, klantwaarde te vergroten en resultaten te verbeteren. Gedreven verbeteraars die kritisch naar zichzelf durven te kijken en bereid zijn om bestaande zaken kritisch en met een open blik tegen het licht te houden. Aanpakkers die doorpakken en zich realiseren dat succesvol verbeteren en vernieuwen om visie, doorzettingsvermogen en een lange adem vraagt.
Ad van Antwerpen

Voel jij je aangesproken ? Neem contact op met ADEKWAAD