“”

Recente reacties

  Welcome On Mobius

  Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

  We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

  Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

  Our Skills

  WordPress90%
  Design/Graphics75%
  HTML/CSS/jQuery100%
  Support/Updates80%

  brand your future

  verbeteren - veranderen - vernieuwen

  “STERKE MERKEN ZIJN SUCCESVOLLER IN DE STRIJD OM NIEUWE KLANTEN EN DE BESTE MEDEWERKERS

  Voor ADEKWAAD is branding geen speeltje van de marketingafdeling maar een organisatiefilosofie die gericht is op het organiseren van duurzaam onderscheidend vermogen en klantwaarde. Een intergrale “all inclusive” aanpak die alle aspecten en onderdelen van een bedrijf omvat.

  Met BRAND YOUR FUTURE ontwikkelde ADEKWAAD een praktische en doelgerichte aanpak die MKB bedrijven en retailers, stap voor stap, helpt om de unieke kracht van hun merk te ontdekken en te activeren en zo uit te groeien tot een sterk en onmisbaar merk voor hun klanten en medewerkers.


  BRAND YOUR FUTURE

   

  BRAND BASE
  Een sterk merk is gebouwd op een stevig fundament.
  Met BRAND BASE gaan we op zoek naar de kern van jouw bedrijf en creëren we absolute duidelijkheid over de drijfveren, identiteit en positionering van het merk. Daarvoor zoeken we antwoorden op fundamentele vragen als: Wie zijn we en waar staan we voor? Wat zijn onze drijfveren en ambities? Wat maakt ons uniek? Voor welke klanten willen we “first choice” zijn?  en Hoe willen we voor hen het verschil maken?  Met BRAND BASE  leggen we de onmisbare basis voor een sterke, onderscheidende en herkenbare positie in de markt

  BRAND DREAM
  Jouw merk is de optelsom van alle ervaringen die klanten en potentiele klanten met jouw bedrijf hebben. Het gaat niet om wat je belooft maar wat je presteert! Het bouwen van een sterk merk gaat daarom vooral over het organiseren en managen van alle contactmomenten met het merk.
  BRAND DREAM is een inspirerende zoektocht naar de ultieme customer experience. Samen met vertegenwoordigers van alle afdelingen, brengen we de gedroomde performance in kaart, bepalen we hoe je op alle contactmomenten gezien en ervaren willen worden en vertalen we dat naar gewenst gedrag van medewerkers.

  BRAND SCAN
  Met BRAND SCAN inventariseren en beoordelen we de huidige performance.
  We kijken kritisch naar de invulling van alle contactmomenten. We beoordelen onze merkomgeving, de inhoud en uitstraling van marketinguitingen, de rol die medewerkers spelen en de manier waarop ze dat doen. Daarnaast gaan we op zoek naar mogelijk beperkende omstandigheden en factoren.
  Met BRAND SCAN krijgen we een goed zicht op de huidige situatie en ontstaat duidelijkheid over wat nodig is om het gat naar gewenste performance te overbruggen.

  BRAND WORKS
  Met BRAND WORKS gaan we aan de slag. Op basis van de in BRAND SCAN geïnventariseerde verbeterpunten stellen we samen een concrete verbeteragenda op en formeren we een of meerdere verbeterteams die daarmee gericht aan de slag gaan. In deze fase worden alle medewerkers actief betrokken en vertalen zij de gewenste performance naar eigen do’s en dont’s
  Met BRAND WORKS zorgen we er samen voor dat noodzakelijke veranderingen in gang gezet worden en werkelijke verbeteringen en vernieuwingen worden ontwikkeld en doorgevoerd.

  BRAND COACH
  Met BRAND COACH houden we de vinger aan de pols evalueren we de in gang gezette verbeteringen. Daarnaast kijken we direct naar mogelijke verbeteringen en doorontwikkeling.
  Met BRAND COACH zorgen we ervoor dat je koers houdt, in lijn blijft met jouw doelstellingen en ambities en niet terug valt in oude gewoontes.

   10 REDENEN
  OM AAN DE SLAG TE GAAN MET BRANDING

  KLIK HIER