“”

Welcome On Mobius

Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

Our Skills

WordPress90%
Design/Graphics75%
HTML/CSS/jQuery100%
Support/Updates80%

brand your future

verbeteren - veranderen - vernieuwen

ONTDEK EN ACTIVEER DE UNIEKE KRACHT VAN JOUW MERK! 

Voor ADEKWAAD is branding geen speeltje van de marketingafdeling maar een organisatiefilosofie die gericht is op het organiseren van duurzaam onderscheidend vermogen en klantwaarde. Een intergrale “all inclusive” aanpak die alle aspecten en onderdelen van een bedrijf omvat.

Met BRAND YOUR FUTURE ontwikkelde ADEKWAAD een praktische en doelgerichte aanpak die MKB bedrijven en retailers, stap voor stap, helpt om de unieke kracht van hun merk te ontdekken en te activeren en zo uit te groeien tot een sterk en onmisbaar merk voor hun klanten en medewerkers.


BRAND YOUR FUTURE

 

BRAND BASE
Een sterk merk is gebouwd op een stevig fundament.
Met BRAND BASE gaan we op zoek naar de kern van jouw bedrijf en creëren we absolute duidelijkheid over de drijfveren, identiteit en positionering van het merk. Daarvoor zoeken we antwoorden op fundamentele vragen als: Wie zijn we en waar staan we voor? Wat zijn onze drijfveren en ambities? Wat maakt ons uniek? Voor welke klanten willen we “first choice” zijn?  en Hoe willen we voor hen het verschil maken?  Met BRAND BASE  leggen we de onmisbare basis voor een sterke, onderscheidende en herkenbare positie in de markt

BRAND SHARE
Medewerkers zijn de spil van een sterk merk. Zij zijn degene die dag in dag uit moeten waarmaken wat jouw merk belooft.  Het is dus cruciaal dat medewerkers weten waar je als merk voor staat.
Met BRAND SHARE maken we medewerkers actief deelgenoot van jouw merk. We creëren duidelijkheid over de drijfveren en ambities van het merk, en gaan samen met medewerkers aan de slag met de vertaling van de merkwaarden naar concreet gedrag.
Met BRAND SHARE bereiden we medewerkers voor op actieve  participatie in BRAND DREAM en BRAND WORKS.

BRAND DREAM
Jouw merk is de optelsom van alle ervaringen die klanten en potentiele klanten met jouw bedrijf hebben. Het gaat niet om wat je belooft maar wat je presteert! Het bouwen van een sterk merk gaat daarom vooral over het organiseren en managen van alle contactmomenten met het merk.
BRAND DREAM is een inspirerende zoektocht naar de ultieme customer experience. Samen met vertegenwoordigers van alle afdelingen, brengen we de gedroomde performance in kaart, bepalen we hoe je op alle contactmomenten gezien en ervaren willen worden en vertalen we dat naar gewenst gedrag van medewerkers.

BRAND WORKS
Met BRAND WORKS gaan we aan de slag. Op basis van de in BRAND DREAM opgestelde VERBETERAGENDA  formeren we een of meerdere verbeterteams die gericht aan de slag gaan met het optimaliseren van de Customer Experience. Met BRAND WORKS zorgen we er samen voor dat noodzakelijke veranderingen in gang gezet worden en werkelijke verbeteringen en vernieuwingen worden ontwikkeld en doorgevoerd.

BRAND COACH
Met BRAND COACH houden we de vinger aan de pols evalueren we de in gang gezette verbeteringen. Daarnaast kijken we direct naar mogelijke verbeteringen en doorontwikkeling.
Met BRAND COACH zorgen we ervoor dat je koers houdt, in lijn blijft met jouw doelstellingen en ambities en niet terug valt in oude gewoontes.

 10 REDENEN
OM AAN DE SLAG TE GAAN MET BRANDING

KLIK HIER