“”

Recente reacties

  Welcome On Mobius

  Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

  We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

  Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

  Our Skills

  WordPress90%
  Design/Graphics75%
  HTML/CSS/jQuery100%
  Support/Updates80%

  brand your future

  verbeteren - veranderen - vernieuwen

  BRAND YOUR FUTURE

  “EEN VERANDERENDE WERELD VRAAGT OM EEN ANDERE KOERS”
  De wereld verandert voortdurend en ingrijpend. En dus is er geen keus: ook u MOET veranderen. Maar hoe? Een ding is zeker: echte verandering kent geen quick fixes of binnen-door-weggetjes, maar vraagt om een geïntegreerde aanpak en een lange adem. ADEKWAAD ziet veranderen niet als een noodzakelijk kwaad maar als uitdagend proces van voortdurend verbeteren en vernieuwen om optimaal te kunnen profiteren van de kansen die door verandering ontstaan.

  WAAROM BRANDING?
  Branding is veel meer dan een alleen een logo, een slogan of een mooie nieuwe campagne. ADEKWAAD ziet branding als een integrale aanpak waarbij een bedrijf of organisatie vanuit een centrale visie en een gemeenschappelijk doel , inhoud en vorm geeft aan hun complete doen en laten. Branding is een krachtig instrument voor grote en kleine bedrijven om de concurrentiekracht te vergroten en marktpositie te versterken.

  KLIK HIER voor 10 goede redenen om aan de slag te gaan met branding.

  UNIEK TOTAALPROGRAMMA

  Het door ADEKWAAD ontwikkelde totaalprogramma BRAND YOUR FUTURE helpt organisaties om positie te kiezen, koers te bepalen en gericht te werken aan een succesvolle toekomst.

  Het BRAND YOUR FUTURE programma bestaat uit 3 fasen:

  brandbase

  BRAND BASE
  positie kiezen en koers bepalen

  Met BRAND BASE leggen we een stevig fundament onder een succesvolle toekomst van uw bedrijf. We gaan op zoek naar de kern van uw bedrijf en zoeken antwoorden op fundamentele vragen als:

  – Wie bent u en wat drijft u?
  – Hoe kijkt u naar de wereld?
  – Wat is het DNA van uw bedrijf?
  – Wat maakt u uniek?
  – Hoe wilt u onmisbaar voor uw klanten worden?

  Met BRAND BASE helpen we u om belangrijke strategische zaken en uitgangspunten heel concreet te benoemen en brengen we het DNA van uw organisatie helder in kaart.

  brandworks

  BRAND WORKS
  veranderen, verbeteren, vernieuwen

  Als merk wordt je niet afgerekend op wat je belooft maar op wat je daadwerkelijk doet. Met BRAND WORKS gaan we concreet aan de slag met het bouwen van de bewijslast op 4 belangrijke deelgebieden:

  – PROPOSITIE
  – MEDEWERKERS
  – KLANT CONTACT MOMENTEN
  – MARKETING

  We inventariseren gewenste en noodzakelijke verbeterpunten en stellen een concrete AKTIE-AGENDA samen. Zo zorgen we er samen voor dat noodzakelijke veranderingen in gang gezet worden en werkelijke verbeteringen en vernieuwingen worden ontwikkeld en doorgevoerd.

  brandcoach

  BRAND COACH
  evalueren en bijsturen

  BRAND COACH bestaat uit een aantal periodieke sessies waarin we vinger aan de pols houden en uw verrichtingen evalueren. Zo zorgen we ervoor dat u koers houdt, in lijn blijft met uw doelstellingen en ambities en niet terug valt in oude gewoontes.
  Daarnaast kijken we naar mogelijke verbeteringen en doorontwikkeling.

  INTERESSE? NEEM CONTACT OP!

  pijltje

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht