“”

Welcome On Mobius

Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

Our Skills

WordPress90%
Design/Graphics75%
HTML/CSS/jQuery100%
Support/Updates80%

Chill & Faal!

Over retail en puberdochters.
By adekwaad 8 jaren agoNo Comments
Home  /  Blogs  /  Chill & Faal!

Chill & Faal!

Over retail en puberdochters.

Ik ben in het gelukkige bezit van een heuse puberdochter. Ze is trots en zeer actief lid van “Generatie Z” en, zoals alle pubers, erg druk met het ontwikkelen van een eigen identiteit.
En dat laatste is echt een dagtaak! Voordat ze zich in het openbaar laat zien moet alles er natuurlijk tiptop uitzien: haartjes, make-up, kleding, schoentjes, tasje. Ja, stel je voor dat je iemand uit “de doelgroep” tegenkomt, terwijl je je mascara niet op hebt, “da’s echt faal!” Ook haar “digitale identiteit” wordt zorgvuldig gekoesterd: ja, logisch; op Facebook en Instagram laat je je natuurlijk alleen van je chillste kant zien. Daar laat ze zien welke muziek ze leuk vindt, met wie ze allemaal vriendjes is , en wie en wat ze allemaal wel en niet liket. Via What’s App en Twitter laat ze weten waar ze zit, en dus treft ze altijd wel een paar van haar 600 “digitale vrienden” die daar “toevallig” ook in de buurt zijn.

Maar wat heeft mijn puberende dochter nou met uw business te maken?
Kijk, op die leeftijd is “identiteit en imago” echt van levensbelang! En toevallig is dat voor uw winkel inmiddels ook zo. Want nu winkels het niet meer kunnen winnen op “productje-prijsje” is winkelvoorkeur steeds vaker gebaseerd op de emotionele band die consumenten met een winkel hebben. En dus moet ook uw winkel beschikken over een herkenbare identiteit en onderscheidende merkwaarden. En dus is het belangrijk dat u zich zowel online als offline van uw allerbeste kant laat zien, en laat weten wat u leuk en belangrijk vindt. Want een ding is zeker: alleen consumenten die u “liken” blijven bij u kopen.

Nou, dan valt er nog wel wat te leren.
Want veel winkels zijn helemaal niet zo kritisch over hoe ze zich “in het openbaar” presenteren. Zo zien veel winkels er online totaal anders uit dan dat ze in werkelijkheid zijn.
Sommige winkels zijn net foute mannen op een datingsite. Die doen zich online voor als sportief en aantrekkelijk, maar blijken in het echt hopeloos ouderwets en onverzorgd. Nou dan houdt het na de eerste kennismaking al snel op. Andere winkels presenteren zich online als een uitgebluste 65-plusser. Op een verouderde website, met allang verlopen acties op de homepage, laten ze vooral zien hoe aantrekkelijk ze vroeger ooit geweest zijn.
Sommige winkels zijn al wel helemaal “bij de tijd” en hebben zelfs een Facebook- en Twitteraccount. Jammer genoeg laten ze daar vaak weken niets van zich horen. Onbedoeld zeggen ze daarmee: “we hebben niets leuks te melden en er valt bij ons niets te beleven”. Da’s niet chill en echt faal!
Tja en wie wil daar nu vriendjes mee worden?

Succes met daten!!

Category:
  Blogs
dit bericht is 0 keer gedeeld
 000
About

 adekwaad

  (6 articles)

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.