“”

Welcome On Mobius

Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

Our Skills

WordPress90%
Design/Graphics75%
HTML/CSS/jQuery100%
Support/Updates80%

“VAN GEWOON GOED WERK NAAR EEN STERK MERK

Veel MKB-bedrijven zijn groot en succesvol geworden met mooie unieke producten en een geweldige dienstverlening. Ze zijn heel goed in wat ze doen en vinden dat meestal zelf ‘de gewoonste zaak van de wereld’.  Hard werken en een no nonsens mentaliteit vormen de basis voor het succes. En dat is ook meteen de valkuil. Want veel MKB bedrijven zijn daardoor ook een beetje te introvert en naar binnen gericht en vergeten om naar buiten te laten zien hoe aantrekkelijk en goed ze eigenlijk zijn.

Op zoek naar onderscheidend vermogen
In veel branches bieden ongeveer dezelfde bedrijven, ongeveer dezelfde producten en diensten voor ongeveer dezelfde prijzen. Ondanks de gedrevenheid om herkenbaar beter te zijn dan de concurrentie is er in de praktijk op functioneel en rationeel niveau vaak nauwelijks verschil. Nieuwe technologie is meestal  snel voor iedereen beschikbaar en succesvolle vernieuwingen of innovaties worden  razendsnel overgenomen of gekopieerd. In een wereld waarin de functionele en rationele verschillen steeds kleiner worden, kiezen klanten steeds nadrukkelijker voor bedrijven die duidelijk zijn over wie ze zijn en waar ze voor staan. 

Brand your business
Sterke merken focussen niet alleen op functionele voordelen maar creëren juist onderscheidend vermogen en voorkeur door klanten ook “emotional selling points” te bieden. Door duidelijk te zijn over wie ze zijn en waar ze voor staan, creëren ze voorkeur bij klanten met dezelfde drijfveren, waarden, ambities en aspiraties. Ook voor MKB bedrijven is branding een krachtig middel om onderscheidend vermogen en voorkeur te creëren en daarmee hun marktpositie structureel te versterken.  

ADEKWAAD HELPT

BRAND YOUR FUTURE

ADEKWAAD helpt ondernemers met de strategie en branding van hun bedrijf. ADEKWAAD daagt MKB ondernemers uit om uit hun schulp te komen en de identiteit en marktpositie van hun bedrijf te versterken.  Met BRAND YOUR FUTURE helpt ADEKWAAD bedrijven en organisaties concreet en praktisch  om stap voor stap van hun bedrijf een sterk en onmisbaar merk voor hun te maken.

Klik hier voor meer informatie

INTERNAL BRANDING

Medewerkers zijn de spil van een sterk een merk. Zij moeten dag in dag uit waarmaken wat het merk belooft. Ieder contact met klanten is daarbij een moment van de waarheid en een mogelijkheid om het verschil te maken. INTERNAL BRANDING zorgt ervoor dat medewerkers deelgenoot worden van de visie en ambities van het merk, de merkwaarden en merkbelofte in hun dagelijkse praktijk actief gaan bewijzen en uitgroeien tot  echte ambassadeurs van het merk.

EMPLOYER BRANDING

EMPLOYER BRANDING helpt bedrijven en organisaties om een sterk en aantrekkelijk werkgeversmerk te worden. Niet onbelangrijk in een tijd dat veel bedrijven te kampen hebben met een nijpend tekort aan de juiste mensen. De strijd om de beste medewerkers gaat niet alleen om een goed salaris en mooie extra’s; de nieuwe generatie werknemers wil zich nadrukkelijk herkennen in de ambities, waarden en aspiraties van hun werkgever en kiezen dus bij voorkeur voor sterke merken die helder zijn over wie ze zijn en waar ze voor staan.

KLANTEN

ADEKWAAD werkt en werkte o.a. voor:

INSPIRATIEBLOGS

Employer Branding vlgs ADEKWAAD

Duurzaam antwoord op een veranderende arbeidsmarkt

Ga voor de sweetspot

Over de beste durven zijn en onmisbaarheid

Van USP’s naar ESP’s

Het gaat toch gewoon om kwaliteit, Ad?

Andere Praat

Een GRATIS walk&talk over jouw business

INTERESSE? NEEM CONTACT OP!

pijltje

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht