“”

Welcome On Mobius

Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

Our Skills

WordPress90%
Design/Graphics75%
HTML/CSS/jQuery100%
Support/Updates80%

VAN GOED WERK
NAAR EEN
STERK MERK

Sterke merken zijn succesvoller in het aantrekken en binden van nieuwe klanten en de beste medewerkers! Niet gek dus dat BRANDING, het bouwen van een merk, hoog op de agenda staat van steeds meer bedrijven en organisaties die het verschil willen maken voor hun klanten en medewerkers.

Op zoek naar onderscheidend vermogen
In veel branches bieden ongeveer dezelfde bedrijven, ongeveer dezelfde producten en diensten voor ongeveer dezelfde prijzen. Ondanks de gedrevenheid om herkenbaar beter te zijn dan de concurrentie is er in de praktijk op functioneel en rationeel niveau vaak nauwelijks verschil. Nieuwe technologie is meestal  snel voor iedereen beschikbaar en succesvolle vernieuwingen of innovaties worden  razendsnel overgenomen of gekopieerd. In een wereld waarin de functionele en rationele verschillen steeds kleiner worden, kiezen klanten steeds nadrukkelijker voor sterke merken die duidelijk zijn over wie ze zijn en waar ze voor staan. 

Brand your business
Sterke merken focussen niet alleen op functionele voordelen maar creëren juist onderscheidend vermogen en voorkeur door klanten ook “emotional selling points” te bieden. Door duidelijk te zijn over wie ze zijn en waar ze voor staan, creëren ze voorkeur bij klanten met dezelfde drijfveren, waarden, ambities en aspiraties. Ook voor B to B bedrijven is branding een krachtig middel om onderscheidend vermogen en voorkeur te creëren en daarmee hun marktpositie structureel te versterken.  

BRAND YOUR FUTURE

Voor ADEKWAAD is branding geen speeltje van de marketingafdeling maar een organisatiefilosofie die gericht is op het organiseren van duurzaam onderscheidend vermogen en klantwaarde. Een intergrale “all inclusive” aanpak die alle aspecten en onderdelen van een bedrijf omvat. Met BRAND YOUR FUTURE ontwikkelde ADEKWAAD een praktische en doelgerichte 5 fasen aanpak die MKB bedrijven helpt om de unieke kracht van hun merk te ontdekken en te activeren.

Lees meer…

INSPIRATIEBLOGS

Employer Branding vlgs ADEKWAAD

Duurzaam antwoord op een veranderende arbeidsmarkt

Ga voor de sweetspot

Over de beste durven zijn en onmisbaarheid

Van USP’s naar ESP’s

Het gaat toch gewoon om kwaliteit, Ad?

Andere Praat

Een GRATIS walk&talk over jouw business

KLANTEN

ADEKWAAD werkt en werkte o.a. voor:

INTERESSE? NEEM CONTACT OP!

pijltje

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht