“”

Recente reacties

  Welcome On Mobius

  Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

  We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

  Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

  Our Skills

  WordPress90%
  Design/Graphics75%
  HTML/CSS/jQuery100%
  Support/Updates80%

  “VAN GEWOON GOED WERK NAAR EEN STERK MERK

  Veel MKB-bedrijven zijn groot en succesvol geworden met mooie unieke producten en een geweldige dienstverlening. Ze zijn heel goed in wat ze doen en vinden dat meestal zelf ‘de gewoonste zaak van de wereld’.  Hard werken en een no nonsens mentaliteit vormen de basis voor het succes. En dat is ook meteen de valkuil. Want veel MKB bedrijven zijn daardoor ook een beetje te introvert en naar binnen gericht en vergeten om naar buiten te laten zien hoe aantrekkelijk en goed ze eigenlijk zijn.

  Op zoek naar onderscheidend vermogen
  In veel branches bieden ongeveer dezelfde bedrijven, ongeveer dezelfde producten en diensten voor ongeveer dezelfde prijzen. Ondanks de gedrevenheid om herkenbaar beter te zijn dan de concurrentie is er in de praktijk op functioneel en rationeel niveau vaak nauwelijks verschil. Nieuwe technologie is meestal  snel voor iedereen beschikbaar en succesvolle vernieuwingen of innovaties worden  razendsnel overgenomen of gekopieerd. In een wereld waarin de functionele en rationele verschillen steeds kleiner worden, kiezen klanten steeds nadrukkelijker voor bedrijven die duidelijk zijn over wie ze zijn en waar ze voor staan. 

  Brand your business
  Sterke merken focussen niet alleen op functionele voordelen maar creëren juist onderscheidend vermogen en voorkeur door klanten ook “emotional selling points” te bieden. Door duidelijk te zijn over wie ze zijn en waar ze voor staan, creëren ze voorkeur bij klanten met dezelfde drijfveren, waarden, ambities en aspiraties. Ook voor MKB bedrijven is branding een krachtig middel om onderscheidend vermogen en voorkeur te creëren en daarmee hun marktpositie structureel te versterken.  

  ADEKWAAD HELPT

  ADEKWAAD helpt ondernemers met de strategie en branding van hun bedrijf. ADEKWAAD daagt MKB ondernemers uit om uit hun schulp te komen en de identiteit en marktpositie van hun bedrijf te versterken. Onder het motto “wie niet uitgesproken durft te zijn, wordt nooit spraakmakend” helpt ADEKWAAD ondernemers om van hun bedrijf een sterk en onmisbaar merk voor hun klanten te maken.

  BRAND YOUR FUTURE

  Voor ADEKWAAD is branding geen speeltje van de marketingafdeling maar een organisatiefilosofie die gericht is op het organiseren van duurzaam onderscheidend vermogen en klantwaarde. Een intergrale “all inclusive” aanpak die alle aspecten en onderdelen van een bedrijf omvat. Met BRAND YOUR FUTURE ontwikkelde ADEKWAAD een praktische en doelgerichte 3 fasen aanpak die MKB bedrijven helpt om de unieke kracht van hun merk te ontdekken en te activeren.

  Lees meer…

  INSPIRATIEBLOGS

  Zoek jezelf!

  Over succesvol veranderen en jezelf blijven.

  Grijze muizen

  Over lelijke eendjes en grijze muizen

  Smoesjes!!

  Over ontkenning en old habbits

  KLANTEN

  ADEKWAAD werkt en werkte o.a. voor:

  INTERESSE? NEEM CONTACT OP!

  pijltje

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht