“”

Recente reacties

Welcome On Mobius

Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

Our Skills

WordPress90%
Design/Graphics75%
HTML/CSS/jQuery100%
Support/Updates80%

Training Employer Branding

Eendaagse training voor HR-professionals die effectief én praktisch aan de slag willen met employer branding, het bouwen van een sterk werkgeversmerk.

 

training

EMPLOYER BRANDING en
arbeidsmarktcommunicatie

Aan de slag met een sterk werkgeversmerk

De juiste medewerkers aantrekken: het is voor veel organisaties dé uitdaging van dit moment. De tijden waarin een eenvoudige advertentie plaatsen voldoende was, liggen definitief achter ons. De arbeidsmarkt is krapper dan ooit. En dat niet alleen: de medewerkers van nu kiezen een werkgever steeds vaker met het hart, en niet met het hoofd.

Employer branding, het bouwen van een sterk werkgeversmerk, is hét arbeidsmarktthema van 2020. Wat heb jij medewerkers te bieden? Waar zit je onderscheidend vermogen? Tijdens deze eendaagse training leer je niet alleen de basisbeginselen van employer branding, je gaat ook aan de slag met jouw employee value proposition (EVP), jouw belofte in termen van werknemerswaarde. Vervolgens maken we de vertaalslag naar arbeidsmarktcommunicatie. Je krijgt inspiratie, tips en handvatten aangereikt van twee ervaren trainers.

‘Organisaties met een sterk werkgeversmerk krijgen twee keer zo veel sollicitaties als andere werkgevers’

ONDERWERPEN

 • Employer branding: een verkenning, modellen en aanpak
 • Employee value proposition: wat heb jij te bieden?
 • Candidate en employee experience
 • Inzicht in je doelgroep
 • Arbeidsmarktcommunicatie en vacatureteksten

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: dinsdag 16 juni 2020

Tijd: 9.30 tot 16.30 uur

Locatie: D’n Office, Loopkantstraat 25 in Uden
trainingsruimte ‘de Klub’

Kosten: € 895,00 excl. btw, incl. lunch en lesmateriaal

VOOR WIE?

 • HR- en P&O-medewerkers
 • Marketing- en communicatiemedewerkers
 • Recruiters en recruitmentmarketeers
 • Managers en directie

Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers.

MEER WETEN?

Heb je vragen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompanytraining? Neem dan contact op met Ad van Antwerpen via 06-22219575 of met Kittie Spierings via 06-46124486.

DE TRAINERS

Kittie Spierings (38) is oprichter en eigenaar van Roestvrij Taal, een van de grootste spelers op het gebied van jobbranding- en vacatureteksten in Nederland. Kenmerkend is haar fascinatie voor ontwikkelingen rond tekstuele content en de psychologie daarachter, specifiek op het terrein van arbeidsmarktcommunicatie. Kittie adviseert opdrachtgevers op dit gebied, verzorgt trainingen en geeft lezingen en presentaties.

Ad van Antwerpen (55) is oprichter en eigenaar van ADEKWAAD. Onder het motto ‘wie niet uitgesproken durft te zijn, wordt nooit spraakmakend’ daagt hij organisaties uit om expliciete keuzes te maken en kleur te bekennen. Met zijn integrale ‘all inclusive’-aanpak helpt hij bedrijven en organisaties om onderscheidend vermogen te vergroten en de voorkeur en loyaliteit van hun klanten en medewerkers te versterken.
Ad is gespecialiseerd in het ontwikkelen van merkstrategieën, internal branding en employer branding.

AANMELDEN

pijltje

  Bedrijfsnaam

  Naam contactpersoon

  Adres

  Postcode en plaats

  Telefoonnummer

  Jouw email (verplicht)

  ANNULERINGSVOORWAARDEN

  Heb je je aangemeld voor de training, maar ben je onverhoopt verhinderd? Kosteloos annuleren kan tot twee maanden voor aanvang van de training. Hierna zijn hier kosten aan verbonden. Tot vier weken voor de training betaal je € 89,50 excl. btw. Annuleer je minder dan vier weken voor de training? Dan betaal je het complete bedrag.

  Natuurlijk mag je altijd een vervanger sturen, bijvoorbeeld een collega of relatie. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

  Annuleren kan alleen schriftelijk. Stuur hiervoor een mail naar: ad.vanantwerpen@adekwaad.nl