Personal branding

Als zelfstandig professional ben je goed in je vak. Je weet ‘van de hoed en de rand’ en beschikt over de kennis, vaardigheden en ervaring die nodig zijn. Toch is ‘goed in je vak zijn’ vaak niet genoeg om als ZZP’er succesvol te zijn. De concurrentie met anderen die ongeveer hetzelfde doen is groot en dus is het cruciaal dat je jezelf goed in de markt zet.

Personal branding gaat over het bouwen van een sterk persoonlijk merk. Een doelgerichte aanpak om onderscheidend, uniek en aantrekkelijk te worden voor klanten en potentiële klanten. Dat gaat zeker niet alleen over wat je kunt en doet, maar vooral over wie je bent en waar je voor staat. Jouw identiteit maakt je uniek en aantrekkelijk.

Adekwaad helpt zelfstandig professionals om een stevige basis te creëren voor een unieke en onderscheidende positie in de markt. In een Personal Brand sessie ga je een volle dag met jouw persoonlijke merk aan de slag. Je brengt jouw drijfveren en ambities in kaart, je ontdekt jouw archetype en creëert een persoonlijk merkkompas met jouw unieke merkwaarden Geïnteresseerd in een 1 op 1 sessie voor jouw personal brand? Neem contact op.

Meer informatie nodig?
Neem contact met me op