“”

Welcome On Mobius

Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

Our Skills

WordPress90%
Design/Graphics75%
HTML/CSS/jQuery100%
Support/Updates80%

VAN WERKGEVER
NAAR STERK EMPLOYER BRAND

Medewerkers vormen een cruciale factor voor het succes van bedrijven en organisaties. Niet voor niets staat het “vinden en binden” van de juiste medewerkers en de beste talenten hoog op het prioriteitenlijstje van veel bedrijven. Employer branding, het doelgericht bouwen van een sterk werkgeversmerk, is van levensbelang voor het succes en de continuïteit van bedrijven en organisaties. En dat gaat veel verder dan het hebben van een mooie werken-bij-site, het bieden van een knap salaris of goede arbeidsvoorwaarden.

DNA
Een sterk werkgeversmerk is uniek, onderscheidend en aantrekkelijk. Niet alleen door wat ze doen en wat ze bieden maar vooral door wie ze zijn. Wie je als bedrijf bent en waar je als bedrijf voor staat, speelt een doorslaggevende rol bij het vinden en binden van de juiste medewerkers en de grootste talenten. Zij kiezen steeds nadrukkerlijker voor organisaties die duidelijk zijn over hun drijfveren, waarden, ambities en aspiraties en beschikken over een inspirerend gemeenschappelijk doel waarmee ze zich kunnen vereenzelvigen.

Employee Experience: walk your talk
Een sterk werkgeversmerk is “de optelsom van duizenden kleine gebaren”. Alles wat je als bedrijf doet, zegt en laat zien bepaald jouw imago en reputatie op de arbeidsmarkt. Met een mooie wervingscampagne, een gelikte “werken bij site” en mooie beloftes bouw je dus nog geen sterk werkgeversmerk. Het gaat om wat je dag in dag uit doet. Employer branding gaat over het managen van de complete employee experience. Van de allereerste indruk op LinkedIn tot en met het moment dat je afscheid van elkaar neemt.

BRAND YOUR FUTURE

Met BRAND YOUR FUTURE ontwikkelde ADEKWAAD een praktische en doelgerichte aanpak die bedrijven en organisaties helpt om een sterk werkgeversmerk te worden.

KLIK hier voor meer informatie over BRAND YOUR FUTURE..

KLANTEN

ADEKWAAD werkt en werkte o.a. voor:

INTERESSE? NEEM CONTACT OP!

pijltje

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht